The Definitive Guide to قم
The Definitive Guide to قم
Blog Article
حضرت معصومه(س) در سال ۲۰۱ قمری از مدینه به سوی مرو حرکت کرد[۶۱] ولی کاروانش در ساوه متوقف شد. آن حضرت به قم تغییر مسیر داد و پس از ۱۷ روز اقامت در قم، درگذشت و در آنجا دفن شد.
اما به طور کلی هزینه بلیط استخر در شهرهای کوچک، ارزانتر کلانشهرهایی مانند استخرهای تهران است.
باشگاه ما دات کام / مقالات / استخر / معرفی ۲۰ استخر شهر تهران
آدرس: ۴۸ کیلومتری شمال شرقی قم، در جاده قم-گرمسار (مشاهده روی نقشه)
از دوران صفویه به بعد، جهانگردانی همچون تارونیه[۱۰۴] و شاردن فرانسوی[۱۰۵] در سفرنامههای خود قم را توصیف کردهاند. همچنین در سفرنامههای دوره قاجار، قم توصیف شده است.
تالاب حوض مره، تالاب بهشت معصومه، منطقه شکار ممنوع کهک، سد کبار قم، روستای فردو، دره قاهان، تنگه قاهان، روستای نویس، پلنگ دره، روستای وشنوه، غار کهک، روستای کاسوا، کاروانسرای دیرگچین، کاروانسرای سنگی محمدآباد، کاروانسرای پاسنگان، خانه ملاصدرا، حوض سلطان، دریاچه نمک، گنبد نمکی، پارک ملی کویر و کویر غدیر اسب.
از اینرو مأمورانی را در کمین این کاروانها مینهاد تا اموالشان را مصادره کنند.[نیازمند منبع] تعدادی از شاگردان امام هادی(ع) نیز از مردم قم بودند.[نیازمند منبع] امام هادی(ع) مردم قم را به جهت آن که از همان زمان به زیارت امام رضا(ع) میرفتهاند، آمرزیده دانسته است.[۷۳]
دریاچه حوض سلطان یک تالاب شور کویری است که از کفه نمکی با حاشیه باتلاقی تشکیل شده است. این دریاچه دارای اکوسیستم و گونههای گیاهای و جانوری خاص است.
رودخانه، چشمه قاضی و باغچه نبات، غار سالمستان که در فاصله ۵/۸ کیلومتری روستا قرار دارد و مراتع سرسبز و باصفا نیز از دیگر دیدنیهای فردو هستند.
کاروانسرای محمدآباد متعلق به قرنهای سده پنجم و ۶ هجری قمری است و دارای حصارهای عظیم سنگی و هشت ????? ?????? برج دیدهبانی است که به آن شکوه و عظمت خاصی بخشیده است.
این روستاها شامل آغلک، بنابر، جمزقان یا جمیزقان، قاهان، نویس، کاسوا و انجیله میشود.
بر پایه روایات دیگر قم و اهالی آن در زمانی که غیبت امام زمان(عج) به ظهور منتهی میشود بر دیگر خلایق حجت دوربین مخفی استخر قم هستند و ملائکه بلا را از این شهر و اهل آن دور میکنند.[۲۰] هنگامی که فتنهها به شما روی آورد به قم پناه ببرید.
شهرک غرب – بلوار شهید فرحزادی -خ پارک -تقاطع بلوار درختی
قدمت اولیه کاروانسرای دیرگچین به عصر ساسانی میرسد که در دوره صفوی تغییراتی در ??? آن صورت گرفته است. این کاروانسرا، ۱۲ هزار متر مربع وسعت دارد که بنای کاروانسرا با هشت هزار متر مربع را در برگرفته است و شامل ۴۳ حجره، ایوان شاهنشین، حیاط خلوت و هشت شترخانه، منظر شاهى، ????? ?????? دو بلیط مغازه براى نگهدارى كالا، حمام و مسجد است.